PeerGrouP

PeerGrouP

Hét locatietheatergezelschap van Noord-Nederland die de grenzen opzoekt van het theater.

Thema’s van het platteland en samenwerking met bewoners vormen een rode draad in de projecten van PeerGrouP. Het gezelschap zoekt de grenzen op van het theater en organiseerde om die reden een grote verzoeningsdag tussen Kimswerd en Medemblik ter nagedachtenis aan het Beleg van Medemblik door de Friese vrijheidsstrijder Grutte Pier. Voor dit evenement ontving PeerGrouP een PAX-vredesduif, een onderscheiding voor mensen of organisaties die zich inzetten voor vrede en verbinding.

De stichgting PeerGrouP werkt vanuit Donderen, Drenthe. PeerGrouP wordt geleid door Dirk Bruinsma en Nynke Oele, respectievelijk artistiek en zakelijk leider van het gezelschap. Het gezelschap wordt structureel gesubsidieerd door het Fonds Podiumkunsten en de Provincie Drenthe.

Lees meer over PeerGrouP op de website van het gezelschap. 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.