Percossa | Bommetje!

Percossa | Bommetje!

Met Bommetje brengt Percossa een nieuw ritmisch spektakelstuk. Een explosieve mix van fysiek theater, humor en ritme voor jong en oud.

Vier gehavende straatmuzikanten zitten in een wachtkamer.
Eentje heeft een gebroken drumstok, de ander zit vast in een grote trom, de derde draagt een fanfarepak met bandensporen op zijn rug en de vierde heet Janwillem.

Over de speaker klinkt een nieuwsbericht:
“Dodenmars spelende fanfare aangereden door begrafenisstoet.”

Terwijl ze er samen achter proberen te komen wie ze zijn, waar ze zijn en waarom er een duikplank middenin de kamer staat, belanden ze in absurde situaties waar drumstellen vliegen, op de kop wordt getapdanst en de wachtruimte compleet wordt gesloopt in een all-out bar fight.

Maar als plotseling de stem door de luidspreker begint af te tellen weten de mannen één ding zeker: ze willen er niet achter komen wat er gebeurt als de stem bij NUL is.
Dan toch maar de duikplank op?

Speeldata Percossa | Bommetje!

Beklim met Percossa de ladder naar de hoogste trede waar fysiek theater, ritmische virtuositeit en hilarische acts over elkaar heen buitelen. Schater van het lachen, vier het leven en waag de sprong: BOMMETJE!
 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.