Persbericht Theaters in Nederland

Persbericht

—PERSBERICHT—

Persbericht Theaters in Nederland

Bent u op zoek naar de leukste theatervoorstellingen in Nederland? Dan bent u bij de websitewww.theatersinnederland.nl op de juiste plek! Deze volledig nieuwe website biedt u een overzicht van alle theaters in Nederland. Een must voor de echte theaterliefhebber!

De website Theaters in Nederland is opgericht voor alle theaterliefhebbers.

Of u nu geïnteresseerd bent in toneel, opera, musical, dans of muziek, de theaters in Nederland hebben voor ieder wat wils. Alle provincies hebben een eigen website zodat u snel de theaters in uw regio kunt vinden.

Bent u nieuwsgierig naar wat voor voorstellingen er dit weekend worden gegeven in uw regio? Of heeft u al een bepaalde voorstelling op het oog en wilt u graag weten in welke theaters deze wordt opgevoerd? Wilt u uw eigen culturele jaarplanning maken aan de hand van de agenda van uw favoriete theater?

Met al deze dingen kan Theaters in Nederland u helpen. U vindt op de website een duidelijk overzicht van alle theaters, zowel op naam als op plaatsnaam gesorteerd. Elk theater heeft een eigen pagina met daarop algemene informatie over het betreffende theater zoals de adresgegevens en een link naar de officiële website van het theater. Ook vindt u er de agenda van het theater en verschillende uitgelichte voorstellingen die echt de moeite waard zijn.

Wilt u geen enkel nieuwtje op het gebied van theaters, voorstellingen of artiesten missen? Ook daarvoor bezoekt u onze website.
Daarnaast kunt u elke maand stemmen op uw favoriete voorstelling, waaruit aan het einde van de maand een top 5 wordt samengesteld. Ook staan er regelmatig leuke acties op de website, bijvoorbeeld om theaterkaartjes of leuke merchandise van voorstellingen of artiesten te winnen. Bezoek snel onze website: www.theatersinnederland.nl!

—EINDE BERICHT—

noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Carla van der Veen of Jan Klijn van Caja Media. Tel. 0594-555013, e-mail [email protected]. Website: www.theatersinnederland en www.caja-media.nl