Pijnstillers

Pijnstillers

Pijnstillers, is 1 van de succesvolle boeken van Carry Slee. Pijnstillers won in 1998 de Prijs van de Kinderjury en in 1999 de Prijs van de Jonge Jury. In 2014 werd het boek ook al verfilmd en komt nu als musical naar de theaters.

Pijnstillers (12+)

De moeder van Casper is heel erg ziek. En hij weet niet wie zijn vader is. Straks staat de tiener er helemaal alleen voor. Toch is hij vastbesloten om van die laatste maanden met zijn moeder een feest te maken. Sterven kun je alleen als je het leven durft te vieren. Dus is er de muziek waar zij van houdt, en dansen ze zolang zij dansen kan.

Cast Pijnstillers 

De cast van Pijnstillers bestaat uit;

  • Alexandra Alphenaar 
  • Ridder van Kooten
  • Mitch Wolterink
  • Donna-Jo Aarts
  • Iris Bakker
  • Danique Bol 

De voorstelling wordt geschreven door Dick van den Heuvel, met muziek van Jeroen Sleyfer. De regie is in handen van Robin van den Heuvel.

Pijnstillers is een verhaal over doodgaan, maar de personages zitten zo vol levensvreugd, hoop en liefde dat je niet anders kan dan bij ze te willen horen. Een aangrijpend, maar vooral ook aanstekelijk verhaal.

Homemade Productions

Homemade Productions maakt  met Pijnstillers wederom een opwindende musical over moeilijke thema’s, als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en over nieuwe ontmoetingen en het zwaarste afscheid.

Producente Gerda van Roshum: “Als je jongeren serieus wil nemen, dan moet je het durven om hun verhalen te vertellen. Pijnstillers past in de lijn van Homemade Productions om voorstellingen te maken die op de huid van het jonge publiek gaan zitten.”

Speellijst Pijnstillers

Pijnstillers gaat in oktober 2019 in première in de Rijswijkse Schouwburg en is daarna door heel Nederland te zien.

Bron:Homemade Productions

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link