Homemade Productions

HomeMade Productions

Homemade Productions maakt theater voor jongeren over maatschappelijke thema’s. Met hun voorstellingen willen ze jongeren enthousiast maken voor alles wat in de schouwburg gebeurt.

Missie Homemade

Homemade Productions wil entertainment bieden, met als doel dat jongeren de weg naar het theater weten te vinden. Homemade wil theater maken vanuit passie, en die passie ook in bloed, zweet en tranen op de bühne brengen.

Dat is de missie van Homemade

Participatie

Voor Homemade is het van belang dat jongeren op een of andere manier meedoen aan de producties. Zo deden aan de videoclip van Durf (uit de musical) Afblijven talloze dansers uit heel Nederland mee. En aan de videoclip van Spijt tientallen zangers uit alle hoeken en gaten van ons land.

Educatie

Vanwege de maatschappelijke relevantie van de projecten biedt Homemade bij elke voorstelling een educatief pakket aan voor scholen. Vooral voor scholen die zich willen voorbereiden op een bezoek aan een van de voorstellingen van Homemade. Ook bied Homemade educatieve pakketten voor degene die na de voorstelling willen werken aan de verwerking van de daarin behandelde thema’s van de voorstellingen.

Meedoen is voor Homemade belangrijk.

Communicatie

Belangrijk voor Homemade is ook de interactie met het publiek. Zo is er na afloop altijd een meet-&-greet met de acteurs maar houdt de producent ook een speciaal jongerenplatform vol (op pezzep.org) met een onregelmatige verschijnende krant Pezzep on Paper. Hier kunnen kids ook hun eigen verhalen kwijt over de thema’s die worden aangesneden.

Projecten Homemade

Jaarlijks werkt Homemade aan meerdere projecten zoals de musical Spijt.

  • “Afblijven” naar het boek van Carry Slee
  • “Spijt” naar het boek van Carry Slee
  • “Hotel de Grote L” naar het boek van Sjoerd Kuyper
  • “Fataal de musical” naar de Nederlandse speelfilm
  • War of the Worlds
  • Pijnstillers
  • De Nacht van Flipje
  • Tina de Musical

Deze voorstellingen zijn in vele theaters te zien in heel Nederland!

Contactgegevens Homemade Productions

Louwesweg 1
Unit 1.13 1066 EA Amsterdam
Telefoon: 020-261 24 35

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.