Plien & Bianca – Harrekidee!

Plien & Bianca - Harrekidee

Harrekidee!

In ‘Harrekidee!’ wacht er een onvergetelijke stoet aan hilarische typetjes. Plien & Bianca nemen het publiek mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit en laten zien waarom zij tot de top van het Nederlands cabaret behoren.

Plien & Bianca hebben een unieke stijl in de Nederlandse komedie en blijven onmisbaar aan de top met hun nieuwste theaterprogramma ‘Harrekidee!’. Bekend om hun briljante karakters, scherpe dialogen en perfecte timing, brengen zij een parade van hilarische typetjes ten tonele.

Dit duo trekt het publiek mee in een wereld van zowel hartverscheurende als ontroerende humor, en bewijzen wederom waarom zij tot de elite van het Nederlandse cabaret behoren.

Speeldata Harrekidee!

De voorstelling zal in veel theaters in Nederland te zien zijn! Bekijk snel de speellijst.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.