Podium Pingjum

Kerkpad 15, 8749 GN Pingjum | Telefoon: 06- 10 09 86 51| Google maps

Podium Pingjum

Podium Pingjum is een kleinschalig theaterinitiatief in Sudwest Fryslan.

Podium Pingjum

Bij Podium Pingjum wordt het kleine en dicht op de huid gevoel van muziek en muziektheater teruggebracht, bij zowel de bezoekers als de artiesten. Niet groots, maar juist klein en dichtbij de toehoorder. Het gevoel wat de artiest wil overbrengen staat voorop en is het belangrijkste bij Pingjum. Zo wordt elk optreden een gezamenlijke belevenis. Dicht op de huid wordt dan als vanzelf onder de huid. Na afloop van de voorstellingen is er de gelegenheid om na te praten met de artiesten en de medebezoekers. 

Jong talent en gevestigde namen vinden beide een plek in Podium Pingjum.

Zowel de gasten als de artiesten krijgen bij Podium Pingjum een zeer warm onthaal. De artiesten worden voorzien van verblijf in het bovengelegen appartement, lekker eten en veel aandacht. De bezoekers zullen terugkomen omdat het er goed toeven is. Het pand, voormalig dorpshuis de Gouden Hoep in Pingjum is een prachtige ruimte met een mooie akoestiek.

Podium Pingjum heeft ruimte voor 60 bezoekers. Iedereen is welkom. Op deze mooie plek kun je kennis maken met muzieksoorten die je nog niet kende.

Agenda Podium Pingjum

Bekijk hieronder de actuele programmering van de kleinschalige dicht op de huid voorstellingen bij Podium Pingjum vlakbij Harlingen. 

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar. Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Podium Pingjum

Kerkpad 15, 8749 GN Pingjum | Telefoon: 06- 10 09 86 51 Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link