Posthuis Theater, ook te huur!

Posthuis Theater, ook te huur!

Een evenement staat of valt met de ambiance van de locatie. U zoekt een plek die indruk maakt bij uw gasten, maar die ook gemakkelijk bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid biedt. Met al deze facetten zit u goed bij ons.

We hebben drie verschillende sfeervolle ruimten tot onze beschikking. Deze zijn apart of in combinatie te gebruiken voor bijeenkomsten van vier tot vierhonderd personen. Of het nu gaat om een congres, receptie, vergadering of huwelijksfeest, het Posthuis Theater is er voor iedereen. Wist u trouwens dat het Posthuis Theater een officiële trouwlocatie is?

Wanneer u kiest voor het Posthuis Theater geeft u aan uw bijeenkomst een bijzondere beleving mee; uw gasten begeven zich in de wereld van het theater! Naast professionele technische faciliteiten en uitgebreide horecavoorzieningen, garanderen wij u een uitstekende service, gastvrijheid én een persoonlijke aanpak. Wij zijn u graag van dienst!

Indien nodig kunnen wij de gehele organisatie uit handen nemen. Wij weten immers de weg in de verrassende wereld van het theater. Het Posthuis Theater is makkelijk bereikbaar en er is volop (gratis) parkeergelegenheid.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Aafje Dijkhuizen (0513) 61 94 92 of aafje@posthuistheater.nl

Meer informatie Posthuis Theater.