Posthuis theater Heerenveen

Fok 78, 8441 BR Heerenveen | 0513 – 619 494 | Google maps

In Heerenveen vindt u het Posthuis Theater. Dit theater bestaat uit een oud pand dat uit 1885 stamt en een nieuw deel dat in 2005 is bijgebouwd. De hoofdingang, garderobe en bar zitten in de nieuw aangebouwde vleugel.

Het oude deel is opgebouwd uit drie verschillende zalen, De Theaterzaal, De Jachtweide en De Sociëteitszaal.

Alle drie de zalen hebben hun eigen grootte, ambiance en mogelijkheden. De Theaterzaal is de grootste zaal met een capaciteit van 401 zitplaatsen, verdeeld over de begane grond en een groot balkon. De Jachtweide biedt plaats aan 140 personen, waarvan 90 zitplaatsen en 150 staanplaatsen. De Sociëteitszaal is gevestigd op de eerste verdieping van het theater en biedt 100 staan- en 80 zitplaatsen.

Posthuis theater, ook te huur!

Een evenement staat of valt met de ambiance van de locatie. U zoekt een plek die indruk maakt bij uw gasten, maar die ook gemakkelijk bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid biedt.

Lees verder over verhuur Posthuis theater

Parkeren en bereikbaarheid Posthuis theater

Gratis parkeren
Op twee minuten loopafstand van het Posthuis Theater bevindt zich onder het Geerts Willigenplein een grote parkeergarage. Een dagkaart kost € 6,-. Openingstijden: di t/m vrijdag van 14:00 tot 17:00 en 3 uren voor aanvang voorstelling. Uitrijden kan 24 uur per dag.

U kunt dan met uw parkeerkaartje de deur van één van de trappenhuizen openen. Bewaart u het kaartje wel tot aan de slagboom, want ook daar heeft u hem nodig. 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Maakt u gebruik van het openbaar vervoer? Klik hier voor reisadvies.

Het theater ligt op vijf minuten lopen van het Centraal Station. U loopt naar de brug tegenover het NS-station (richting K.R. Poststraat), steekt de brug over en slaat rechtsaf de Fok in. Na ± 80 meter ziet u aan uw linkerhand het Posthuis Theater.

Lokaal vervoer
Binnen Heerenveen kunt u ook gebruik maken van het Lokaal Vervoer. Voor meer informatie klik hier of bel (0513) 65 65 70.

Agenda Posthuis theater

Al jarenlang kunt u bij het Posthuis Theater terecht voor een groot en gevarieerd aanbod aan voorstellingen. Van prachtige optredens van het Noord Nederlands Orkest tot leuke familievoorstellingen, u vindt het hier allemaal!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Posthuis theater Heerenveen

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR Heerenveen
Kassa: 0513 61 94 94
woensdag 14.00 tot 16.00

Website Posthuis theater

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.