Recensie – Charly Luske – The Story of George Michael

Charly Luske - The Story of GEORGE MICHAEL

Terug in de tijd met Charly naar George

Vorig theaterseizoen was een succes voor de Zanger Charly Luske en zijn band. Daarom keerde Charly Luske dit seizoen ook terug naar de theater om zijn idool te eren en het publiek  te laten genieten van het onstuimige leven van het Britse popicoon George Michael.

DNK Assen

Het is een zeer koude vrijdagavond in de herfst, maar wij worden warm ontvangen bij DNK in Assen. In de foyer kunnen we ons met een lekker bakje koffie of thee even opwarmen. De foyer staat al snel vol pratende mensen, die zin lijken te hebben om even weer terug in de tijd te gaan.

De deuren van de zaal gaan open en van alle kanten kun je de zaal in. Erg handig! Eenmaal allemaal op onze plaatsen kan de voorstelling wel beginnen wat ons betreft! De zaal zit goed vol! We kijken even om ons heen, er is genoeg ruimte om ook even te gaan staan want we denken niet dat we lang op onze stoelen zullen blijven zitten. Alles gecheckt, de deuren gaan dicht en het licht dooft… de voorstelling kan beginnen!

Lees meer over de voorstelling The Story of George Michael

Recensie – Charly Luske – The Story of George Michael

Charly Luske, “Feitjes Fay’ en de 6 bandleden nemen ons mee op reis door het leven van George Michael.

Charly en Fay weten op een boeiende manier het verhaal te vertellen, met tussendoor hele leuke feitjes over George. Afgewisseld met de heerlijke muziek maakt dat het publiek voor de pauze staat te dansen op de muziek van George Michael.

Het pauze drankje staat op ons te wachten in de foyer. erg makkelijk systeem want je kunt gewoon snel een drankje doen. Eigenlijk willen we allemaal snel terug en zijn we onder de indruk van Cahrly en zijn band.

Niet alleen Charly kan erg goed zingen en overtreft hij het ene lied na de andere. Ook een aantal bandleden weten ons allemaal te ragen met hun prachtige vocale stemmen. Het hele publiek blijft enthousiast en kent vele nummers van het repertoire van George Michael. Onder andere Careless Whisper and Jesus to a child, wij waren er ook even stil van.

De avond werd afgesloten met Freedom and Bad Boys waarna Charly en de band een overdonderd applaus in kregen. Voor ons gevoel is de ‘Story van George’ nog lang niet uitverteld / gezongen! Charly en de band mogen nog wel een seizoen langs alle theaters gaan.

Voordat we weer richting de auto gaan verblijven we nog even in de foyer na afloop. Iedereen heeft het over.

Het was een heerlijk avondje uit met een vleugje humor en heerlijke muziek.

Door: Christa

[rwp-review id="1"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link