Recensie Intouchables

Recensie Intouchables

Deze keer gaan we naar MartiniPlaza, naar de voorstelling Intouchables met o.a. Cyriel Guds en Huub Stapel.

Vlog Theaters in Nederland

Voor ons een wel heel speciale avond want voor onze vlog hebben we de mogelijkheid gekregen om Huub Stapel te interviewen!
Het parkeren gaat erg gemakkelijk bij MartiniPlaza, tegenover het theater zit een ruime parkeergarage waar je de auto kwijt kunt. Eenmaal binnen werden we hartelijk verwelkomd door de gastvrouwen. Zij brachten ons naar Huub Stapel.

Bekijk ook onze vlog op ons youtube kanaal

Recensie Intouchables

De cast was net bezig met de soundcheck waar wij bij mochten zijn. Na de soundcheck hadden we tijd voor een kort interview en een kop koffie. Wat voelden wij ons welkom en op ons gemak bij de hoofdrolspeler Huub Stapel. Het was al snel 20.00 uur en tijd voor de voorstelling. We namen plaats op onze stoelen op de zesde rij. Het zijn gemakkelijke stoelen met veel ruimte waar je zo een paar uren fijn kan zitten.

De voorstelling Intouchables vertelde ons het verhaal over een man die door een paragliding ongeluk in een rolstoel kwam te zitten zijn zoektocht naar een hulp voor zijn verzorging. Dit vond hij in Driss, een man uit een arme wijk met een totaal andere achtergrond. Driss liet Philippe een wereld zien die hij niet kende, en andersom ook.

Tijdens de pauze kon je aan de bar je drankje halen. De drankjes stonden niet klaar om zelf te pakken maar je werd snel geholpen. De tweede akte begon en ging over hoe Driss in plaats van een verzorger een vriend werd. Het stuk was indrukwekkend om te zien!

Heeft u de voorstelling nog niet gezien? Wij vinden het een echte aanrader.

Helaas is Intouchables nog maar een week te zien,

dus wees er nog snel bij!

Lees hier meer over de voorstelling Intouchables

Na afloop kon je nog gezellig een drankje doen in het theatercafé waar Huub Stapel zelf ook nog een drankje deed. De garderobe in MartiniPlaza is bewaakt en zit meestal bij de prijs in. Er staan vele gastvrouwen klaar om iedereen snel te helpen.

Al met al was het een erg geslaagde avond uit in een mooi modern theater.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link