SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht opent de deuren met show van André Hazes

SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht opent de deuren met show van André Hazes

Vrijdag 25 september opent het nieuwe SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht de deuren voor het publiek met een avondvullende show van André Hazes.

Direct naar tickets voor André Hazes

SCALA Theater bij Jaarbeurs in Utrecht opent deuren

Het SCALA Theater bestaat uit drie verdiepingen met 129 loges, aparte trapopgangen en wandelpaden. Op deze wijze is een intieme setting gecreëerd, waar gasten boven, onder en naast elkaar geplaceerd worden en tevens dichtbij het podium blijven. Het SCALA Theater wordt momenteel opgebouwd in twee hallen van Jaarbeurs en is een tijdelijke constructie die, in elk geval, tot 31 december blijft staan.

Veiligheid staat voorop

Door de ruime opzet en indeling, heeft het publiek de garantie van veilige shows met ruime in- en uitgangen en ontvangstfoyers die voldoen aan alle RIVM-richtlijnen.

Voorstellingen in het SCALA Theater

In dit nieuwe theaterconcept zullen ruim 80 voorstellingen te zien zijn. Zo kunnen families naar Buurman & Buurman, de sprookjesmusical Belle en het Beest of Mylene & Rosanne. Nick & Simon, Boef, Tino Martin, Rolf Sanchez en OG3NE vullen de muziekavonden. Michael Pilarczyk staat er met zijn theatervoorstelling ‘Rust in je hoofd’, Jandino met een one man show en de Utrechtse cabaretière Tineke Schouten maakt speciaal voor deze locatie een liedjesprogramma. In december zijn er concerten van o.a. Waylon en Glennis Grace.

Tickets voor alle shows en speeldata zijn te vinden op www.scalatheater.nl

Programmering SCALA Theater Utrecht

De programmering wordt gedaan door Senf Theaterpartners en AT NEXT en de kaartverkoop georganiseerd door de NTK. SCALA is ontstaan uit een samenwerking tussen Jaarbeurs, Coreworks, Mertens AVR, IINII, Fraai Projecten, AT NEXT en Senf Theaterpartners.

De artiesten die optreden in het SCALA Theater zijn:

Comedy
Jandino, Tineke Schouten

Concerten
André Hazes, Boef, Nick & Simon, OG3NE, Rolf Sanchez, Tino Martin, Waylon, Glennis Grace

Jeugd en familie
de sprookjesmusical Belle en het Beest, Buurman & Buurman, Mylene en Rosanne

Specials
Michael Pilarczyk, Kamphues en Doornbos’ Grand Prix Circus

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link