Senf Theaterpartners

Senf Theaterpartners

Senf Theaterpartners representeert meer dan 50 theaterproducenten, gezelschappen en artiesten. Senf verzorgt niet alleen de tourneeplanning maar ze bewegen en ontwikkelen mee in de theaterwereld.

Producties

Theaterproducties moeten actueel zijn, relevant en interessant voor theaterbezoekers, daarom zorgt Senf ervoor dat er ieder seizoen weer een rijk gevuld en divers aanbod aan theaterproducties in de theaters te zien is.

”Wij maken ons hard om met de juiste inzet en betrokkenheid de beste producties te ondersteunen, want Senf Theaterpartners heeft hart voor theater!”

Senf onderscheid zich niet en is een brede productie maatschappij. Zo zijn Musical, Show, Entertainment, Toneel, Muziektheater, Variété, Circus, Familie- en Kindertheater, Internationaal, Cabaret, Kleinkunst, Opera Ballet, Concerten ruim vertegenwoordigd bij Senf.

Het Impresariaat van Senf

Het impresariaat richt zich speciaal op de verkoop en tourneeplanning van een grote verscheidenheid aan producenten, gezelschappen en artiesten. Tot de klanten behoren onder meer Joop van den Ende Theaterproducties, het Nationale Toneel, Ashton Brothers, Boudewijn de Groot en Tineke Schouten.

De Bogen Theaterproducties

De Bogen Theaterproducties bied een afwisselend aanbod aan artiesten en producties voor de kleinere, intiemere theaters. De Bogen heeft een breed en divers aanbod in de genres cabaret, kleinkunst, muziektheater en toneel. Het introduceren van nieuw talent, zoals Van der Laan & Woe, Herman in een bakje Geitenkwark en Piepschuim is daarbij een belangrijke doelstelling.

Kantoor SenfSenf Theaterpartners verzorgt tevens ieder jaar diverse tournees van buitenlandse (muziektheater)producties zoals;

  • Voca People
  • Cape Town Opera Chorus
  • St Petersburg Ballet.

AT Next

Een ander onderdeel van Senf is AT Next. AT Next is een samenwerking tussen AT Theater en Next. AT Next biedt een helder en eigentijds pallet van theaterproducties aan. Het aanbod bestaat ondere andere uit grote bekende musicals, populaire popartiesten en familievoorstellingen. Vaste producenten zijn onder andere Van Hoorne Entertainment, Edwin Evers Band, Van Lambaart Entertainment, Rick Engelkes Producties, Sandra van Nieuwland en Danny Vera.

De Nationale Theaterkassa

Nationale Theater KassaDe Nationale Theaterkassa (NTK) is partner van Senf. Het NTK is een landelijk bespreekbureau dat zich al jaren lang richt op de kaartverkoop van theaterkaarten.

De Nationale Theaterkassa is de specialist in alle facetten van kaartverkoop. Zo is het NTK één van de bekende bespreekbureaus waar het publiek zowel telefonisch als via internet een ruime keuze van theater- en concertkaartjes veilig en voor de werkelijke prijs kan bestellen.

Foto pand: Marco de Vries

SenF behartigt vele producties welke door het gehele land te zien zijn. Bekijk een actueel overzicht op de website van Senf.

Contactgegevens SenF

SenF
Korte Geer 1
2611 CA Delft
Telefoon: 010-5923155
E-mail