Senf Theaterpartners

Senf Theaterpartners

Senf Theaterpartners representeert meer dan 50 theaterproducenten, gezelschappen en artiesten. Senf verzorgt niet alleen de tourneeplanning maar ze bewegen en ontwikkelen mee in de theaterwereld.

Producties

Theaterproducties moeten actueel zijn, relevant en interessant voor theaterbezoekers, daarom zorgt Senf ervoor dat er ieder seizoen weer een rijk gevuld en divers aanbod aan theaterproducties in de theaters te zien is.

”Wij maken ons hard om met de juiste inzet en betrokkenheid de beste producties te ondersteunen, want Senf Theaterpartners heeft hart voor theater!”

Senf onderscheid zich niet en is een brede productie maatschappij. Zo zijn Musical, Show, Entertainment, Toneel, Muziektheater, Variété, Circus, Familie- en Kindertheater, Internationaal, Cabaret, Kleinkunst, Opera Ballet, Concerten ruim vertegenwoordigd bij Senf.

Het Impresariaat van Senf

Het impresariaat richt zich speciaal op de verkoop en tourneeplanning van een grote verscheidenheid aan producenten, gezelschappen en artiesten. Tot de klanten behoren onder meer Joop van den Ende Theaterproducties, het Nationale Toneel, Ashton Brothers, Boudewijn de Groot en Tineke Schouten.

SenF behartigt vele producties welke door het gehele land te zien zijn. Bekijk een actueel overzicht op de website van Senf.

Contactgegevens SenF

Korte Geer 1
2611 CA Delft
Telefoon: 010-5923155
E-mail