Sense Dokkum

Hogedijken 18-2, 9101 WV Dokkum | 0519 – 222 969 | Google maps

Sense Dokkum

Sense Dokkum is een partycentrum en theater met maandelijks leuke evenementen en voorstellingen. Daarnaast wordt er twee keer per maand een film vertoond. Boeiende en afwisselende voorstellingen voor jong en oud, dat is wat Sense Dokkum te bieden heeft.

De theaterzaal is voorzien van hoogstaande techniek en biedt ruimte aan 400 zittende gasten. De zaal is zo ingericht dat het publiek bovenop een voorstelling zit, dit zorgt voor een intieme en persoonlijke sfeer. U kunt hier genieten van een heerlijk avondje uit!

Filmhuis Dokkum

Naast de theaterfunctie wordt er twee keer in de maand ook een filmhuis georganiseerd. Filmhuis Dokkum vindt elke tweede en vierde dinsdag van de maand plaats.

Er staan altijd bijzondere en kwalitatieve films geprogrammeerd. Naast genieten van theater kunt u bij Sense Dokkum dus ook genieten van film!

Verhuur bij Sense Dokkum

Ook voor de verhuur bent u bij Sense Dokkum aan het juiste adres. Er zijn verschillende bedrijfsarrangementen te boeken. Zo kunt u bijvoorbeeld voor of na een theatervoorstelling exclusief gaan borrelen met uw gasten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om los van een voorstelling de theaterzaal, foyer of lounge af te huren voor uw eigen evenementen. De theaterzaal heeft een capaciteit van 400 zittende bezoekers of 1000 staande bezoekers.

Wilt u bijvoorbeeld een diner organiseren, een serie workshops geven of een seminar organiseren? U bepaalt de inhoud van de dag, Sense Dokkum maakt het u zo comfortabel mogelijk in élk opzicht. En natuurlijk niet alleen op zakelijk gebied, ook kunt u hier uw bruiloft, verjaardagsfeest of bijvoorbeeld verenigingsavond organiseren. Sense Dokkum is van alle markten thuis!

Theatervrienden Dokkum

Draagt u Sense Dokkum ook een warm hart toe? Dan kunt u lid worden van de Theatervrienden Dokkum. U steunt dan het theater en profiteert tegelijkertijd van verschillende voordeeltjes. Zo kunt u bijvoorbeeld naar een gratis inleiding bij enkele theatervoorstellingen, mag u een keer gratis naar de film in het filmhuis en krijgt u bij speciale gelegenheden een gratis consumptie.

Agenda Sense Dokkum

In Sense Dokkum worden zo’n 20 theatervoorstellingen per jaar geprogrammeerd. Het programma varieert van muziek- tot jeugdvoorstellingen en van cabaret- tot toneelvoorstellingen, zowel in het Nederlands als in het Fries. Er staan zowel bekende artiesten in het theater als opkomend talent. Geniet bijvoorbeeld met de kids van een musical van Van Hoorne Entertainment of ga met vriend of vriendin naar een cabaretshow.

Contactgegevens Sense Dokkum

Hogedijken 18-2
9101 WV Dokkum
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0519 – 222 969
Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.