Shirma Rouse volgend seizoen het theater in met nieuwe show: Hoop en Liefde

Shirma Rouse volgend seizoen het theater in met nieuwe show: Hoop en Liefde

“Iets waar we allemaal naar snakken”

Amsterdam – Shirma Rouse, de Nederlandse Queen of Soul, gaat aankomend seizoen het theater in met haar nieuwe show Hoop en Liefde. Nadat ze overtuigde als finalist van The Voice of Holland 2013 bracht Shirma meerdere albums uit. Eerder stond Shirma in het theater met Shirma Sings Aretha en Aretha Franklin ‘The Queen of Soul’. Hoop en Liefde, een muzikale reis van Shirma Rouse is van september t/m november te zien in theaters door het hele land. Vanwege haar rol in het programma ‘Amazing Grace’ op NPO1, laat Shirma ook het genre Gospel niet achterwege in deze voorstelling.

Shirma Rouse: “Ik heb ontzettend veel zin om weer de theaters in te gaan. Ik heb het publiek gemist, ik heb de muzikanten gemist en ik wil mensen gewoon weer verblijden met mooie muziek!”

Over de voorstelling
In haar nieuwe show Hoop en Liefde neemt Shirma Rouse haar publiek mee op reis met een repertoire van eigen nummers, maar ook nummers van haar muzikale helden waaronder Aretha Franklin. Samen met haar band brengt ze een warme en intieme avond, vol zang, korte verhalen en swingende muziek. Deze powervrouw kan niet wachten om het podium weer op te gaan en de muziek te laten spreken. In Hoop en Liefde maakt Shirma Rouse de naam van de Nederlandse Queen of Soul meer dan ooit tevoren waar.

Lees alles over de voorstelling Hoop en Liefde

Over Shirma Rouse
Shirma Rouse mag je met recht de Nederlandse Queen of Soul noemen. Ze overtuigde als hartverwarmende finalist van The Voice of Holland 2013, was backing vocalist bij Anouk op het Eurovisie Songfestival, speelde Maria in The Passion, maakte diepe indruk met haar weergaloze Tribute to Aretha Franklin en is nu als coach te zien in het nieuwe programma Amazing Grace op NPO 1.

Foto credits
© Het Huis van Asporaat

Bron: Bos Theaterproducties

Leuk om te lezen