Shrek de Musical

Van Hoorne brengt Shrek naar Nederland en België!

In Shrek De Musical wordt het verhaal uit de populaire DreamWorks animatiefilm naar het toneel gebracht. Shrek musical was voor het eerst in het theater te zien op Broadway in 2008. Daarna was de musical in vele landen te zien en werd de voorstelling genomineerd voor 8 Tony Awards, 12 Drama Desk Awards en een Grammy voor Best Musical Show album. 

Shrek de musical

In Shrek De Musical wordt het verhaal uit de populaire DreamWorks animatiefilm naar het toneel gebracht. Wanneer Lord Farquaad besluit om alle buitenbeentjes uit zijn rijk te verbannen naar het moeras waar Shrek woont, besluit hij om verhaal te halen.

Samen komen ze tot een deal en zal Lord Farquaad Shrek zijn moeras teruggeven als Shrek prinses Fiona voor hem gaat halen. Samen met een grappige ezel start hij een voor hem levensveranderende reis.

Cast Shrek de Musical

René van Kooten zet het groene masker op en gaat de hoofdrol van Shrek spelen in deze nieuwe versie van de populaire familiemusical.

Speeldata Shrek de Musical

Shrek de Musical toert tussen september 2024 en juni 2025 door Nederland en België en is meerdere dagen te zien in middelgrote en grote theaters.

Kom kijken naar de musical Shrek! 

Leuk om te lezen