Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

South African Road Trip

South African Road Trip

Ze nemen je mee in een anderhalf uren durende reis door Zuid-Afrika, ondertussen genietend van heerlijke Afrikaanse zang, dans en muziek. Een droom? Nee hoor, deze voorstelling South African Road Trip maakt het tot realiteit.

Wat kunt u verwachten

Een Zuid-Afrikaans gezelschap met zangeressen, een live band en het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, uit de townships van Kaapstad, brengt een prachtige avond vol Afrikaanse traditionele liederen en hedendaagse songs.

Video- & decorontwerper van Bos Theaterproducties maakte speciaal voor deze voorstelling een reis van de Oost- naar de Westkaap; van de geboortegrond van Nelson Mandela naar de Tafelberg. De gemaakte beelden meanderen door de avond heen, terwijl de bewoners je meenemen op reis door het Zuid-Afrika van nu.

Als extraatje krijg je een symbolische koffer vol Xhosa-wijsheid van Mandela mee; alles draait om saamhorigheid en gemeenschapszin, oftewel Ubuntu: ‘de mens is slechts mens in relatie tot anderen’. Deze bewonderenswaardige filosofie loopt als rode draad door de voorstelling.

Speellijst

Geniet in het comfortabele pluche van de theaters bij u in de buurt. Van het Kennemer Theater in Beverwijk reist het gezelschap door heel Nederland en is te zien in veel theaters.

Crew

Regie: Albert Klein Kranenburg
Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer
Video- en decorontwerp: Catharina Scholten
Met: Khayelitsha United Mambazo Choir, Zuid-Afrikaanse zangeressen, live band

Bron: Bos Theaterproducties

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.