Strandtheater Houten Kaap Ouddorp

Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp (Z-H) 0187-89 39 00 | Google maps

Strandtheater Houten Kaap Ouddorp

Op slechts enkele meters van de het Ouddorpse strand ligt een knus theater waar je van oktober tot mei kunt genieten van muziek, film, theater en cabaret.

Strandtheater Houten Kaap

Strandtheater Houten Kaap heeft altijd een veelzijdig programma voor alle leeftijden. De zaal biedt bij reguliere voorstellingen plaats aan maximaal 120 bezoekers waardoor er altijd een intieme sfeer heerst. Er is geen vaste opstelling, bij elke voorstelling wordt een passende setting gecreëerd. Voor aanvang wordt je warm ontvangen in de bar waar je na afloop van de voorstelling onder het genot van een drankje nog even gezellig kunt nagenieten.

In samenwerking met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, dans-, theater- en sportdocenten uit de omgeving worden er in de zaal ook regelmatig workshops en lessen aangeboden. Elke schoolvakantie zijn er in het theater leuke activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen te doen zoals een kindercafé, Legomiddag en familiefilms.

Het hele jaar door worden er vanuit de Houten Kaap ook diverse evenementen, voorstellingen en workshops georganiseerd op het strandplein van Ouddorp Duin waaraan naast het theater ook een restaurant, ijssalon, fietsverhuurder, surfshop, supermarkt en (indoor)speeltuin gevestigd zijn. Combineer je bezoek aan het theater of een evenement met een heerlijke lunch of diner in Restaurant Bij Marc, een fietstocht of een middagje uitrazen op het strand of de Speelduin en beleef een heerlijk dagje uit!

Agenda Houten Kaap

Bekijk de programmering van het Strandtheater Houten Kaap in het Zuid-Hollandse Ouddorp.
bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Houten Kaap

Westerweg 28
3253 LX Ouddorp (Z-H)
Telefoon:  0187-89 39 00
Email: [email protected] 

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.