Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

The Book of Mormon

The Book of Mormon

De met Tony®, Olivier® en Grammy® Awards bekroonde show komt in 2019 voor slechts een korte periode naar Nederland! The Book of Mormon is exclusief te zien in Carré in Amsterdam.

The Book of Mormon

The Book of Mormon volgt twee mormoonse jongens die op een zendingsmissie naar Afrika worden gestuurd. Sinds de wereldpremière in maart 2011 in het Eugene O’Neill Theatre in New York, waar de show negen Tony® Awards won waaronder die voor beste musical, werd The Book of Mormon op drie continenten opgevoerd en won de show meer dan dertig internationale onderscheidingen. De musical heeft alle kaartverkooprecords verbroken in New York, Londen, Melbourne en Sydney.

The Book of Mormon de vierde Broadway in Carré show

Carré krijgt het voorelkaar om de meest toonaangevende internationale producties exclusief naar het theater te halen! Al vanaf 2016 haalde Carré diverse Broadway hits naar Amsterdam.

Zo was de musical Pippin, het toneelstuk The Curious Incident of the Dog in the Night-Timegedurende en Sunset Boulevard ook al te zien in Carré. Met The Book of Mormon gaat een lang gekoesterde wens van Carré in vervulling. Onder de vlag Broadway in Carré brengt het theater de Broadwayervaring naar Nederland en dat beloofd een waar spectakel te worden!

Kaarten The Book of Mormon

Elke show van The Book of Mormon – op Broadway, in Londen en in Australië – is uitverkocht. Wilt u deze voorstelling niet missen?  Bekijk snel de speellijst en boek uw kaartjes!

Bron: Carré

Speellijst The Book of Mormon

Carré presenteert met veel trots de nieuwe show in de serie Broadway in Carré: The Book of Mormon. De met 9 Tony Awards® bekroonde Broadwayhit komt naar Carré in 2019 en wordt in de originele Engelse versie gespeeld. Bekijk hier de speellijst en koop kaarten.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen