The Last Five Years

The Last Five Years

De succesvolle off-Broadway musical The Last Five Years komt naar de theaters! Een intieme en eigenzinnige musical over liefhebben en loslaten.

The Last Five Years

The Last Five Years, geschreven en gecomponeerd door Jason Robert Brown, vertelt het verhaal over twee New Yorkers die in vijf jaar tijd van hevige liefde naar een break-up bewegen. Voor de twintigers ligt de wereld aan hun voeten; Actrice Cathy probeert haar plekje te veroveren in de theaterwereld, terwijl romanschrijver Jamie zijn eerste boek publiceert en op de rand van groot succes staat.

We volgen Jamie’s verhaal in chronologische volgorde, terwijl we Cathy’s verhaal juist achterstevoren beleven vanaf het einde van hun turbulentie relatie. Hun paden kruisen elkaar slechts één keer, op hun bruiloft.

Zonder de oorspronkelijke tekst en de muziek uit het oog te verliezen, poogt NANOEK het verhaal een nieuwe female gaze mee te geven. Door deze spannende en frisse versie van The Last Five Years raakt dit herkenbare liefdesverhaal je recht in het hart. NANOEK, de producent van brave new musicals, werd bejubeld in de pers en is meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlands musicalgenre.

Met The Last Five Years brengt NANOEK voor het eerst een bestaande musical naar de theaters.

Cast The Last Five Years

De voorstelling wordt gespeeld door Jolijn Henneman, Timo Tembuyser en Cody Schuitemaker (dans) onder muzikale leiding van Armand Dusault.

Over NANOEK

NANOEK, de producent van brave new musicals, werd bejubeld in de pers en is meermaals bestempeld tot een verrijking voor het Nederlands musicalgenre.

De musical MELK, die in najaar 2023 door heel Nederland te zien was, is bekroond met maar liefst 5 Musical Awards voor o.a. Beste Muziek, Liedteksten en Compositie, Beste Script en Dialogen, Beste Nederlands Oorspronkelijke Musical en Beste Kleine Musical. NANOEK creëert zowel geheel nieuwe musicals met brave new stories als bestaande musicaltitels die worden bewerkt met een brave new gaze.

Speeldata The Last Five Years

The Last Five Years is een eigentijdse vertaling en prachtige muziek, wordt dit een niet-te-missen musical.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.