Theater Concordia Haastrecht

Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht | 0182 502 202 | Google maps

Theater Concordia Haastrecht
Theater Concordia Haastrecht
4.7 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling

Naar Concordia in Haastrecht komen zowel artiesten als cultuurliefhebbers om het gastvrije Concordia-gevoel te ervaren! U kunt hier terecht voor een heerlijk avondje uit: cabaret, muziek, theater, film of een leuke kindervoorstelling in de middag. Concordia heeft in het korte bestaan al een centrale plek verovert in het culturele leven van de regio. In de loop der jaren zijn er al meer dan 35.000 gasten geweest van alle leeftijden voor de meest diverse voorstellingen.

Elke maand worden hier verschillende culturele activiteiten georganiseerd. Zowel de plaatselijke toneelvereniging treedt hier op, maar ook landelijk bekende artiesten. Daarnaast worden er films vertoond en concerten gegeven. Er kan een tribune worden gebouwd in de zaal met 90 zitplaatsen. Gecombineerd met 110 andere zitplaatsen biedt de zaal dan plek aan 200 bezoekers. Als er een sta-bijeenkomst georganiseerd wordt kunnen er zelfs 300 mensen terecht in de culturele zaal. Er is een regiebalkon aanwezig van waaruit de licht- en geluidsinstallatie en andere voorzieningen zijn te bedienen.

Grand Café Concordia

Grand Café ConcordiaEen gezellig ontmoetingsplek voor jong en oud, dat is het grand café van Concordia. Hier kunt u van maandag tot en met zaterdag ‘s avonds terecht voor een hapje en een drankje, uiteraard ook te combineren met een voorstelling. Zondags zijn er verschillende themamiddagen en is het grand café af te huren. Uiteraard is het hier mogelijk om een theatervoorstelling te combineren met een heerlijk theatermenu vooraf. Niet alleen voor u persoonlijk, maar ook bijvoorbeeld met een vriendengroep of uw zakelijke relaties.

Zakelijke mogelijkheden

Er zijn mooie ruimtes en uitgebreide horeca- en cateringfaciliteiten aanwezig in Concordia. Voor uw zakelijke evenementen is het dus ook een aanrader! Er zijn veel aantrekkelijke mogelijkheden, waarom organiseert u hier bijvoorbeeld niet eens uw congres, tentoonstelling, vergadering, productpresentatie of conferentie? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Agenda Theater Concordia Haastrecht

Neem snel een kijkje in de agenda van Theater Concordia Haastrecht! Er is een divers programma met voor ieder wat wils!

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Theater Concordia Haastrecht

Concordiaplein 1
2851 VV Haastrecht
Telefoon: 0182 – 502202
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Theater Concordia Haastrecht
4.7 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit theater?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link