Theater De Muze Noordwijk

Wantveld 2, 2202 NS Noordwijk | 071 364 6226 | Google maps

Theater De Muze Noordwijk

Theater De Muze in Noordwijk is het centrum voor alle Culturele verenigingen van Noordwijk. Theater De Muze is een kusttheater met een ruime keuze aan theater- en filmvoorstellingen in Noordwijk

Theaterzalen

In Theater De Muze kunt u vooraf in de foyer een drankje nuttigen. Theater de Muze heeft meerdere theaterzalen, de Apollozaal is de
grootste en beschikt over 345 zitplaatsen. Zowel kleine al grote producties staan jaarlijks in de agenda geprogrammeerd. Alle zalen vormen de juiste ambiance en alle ruimte voor ieder geslaagde bijeenkomst.

Theater Culinair

Maak uw avondje uit compleet bij theater De Muze. In één van de geselecteerde restaurants die gevestigd zijn op loopafstand an het theater start u uw culturele uitje op niveau. De theaterrestaurants verzorgen voorafgaand aan de voorstelling een speciaal theatermenu.

Bekijk hier de deelnemende restaurants

Vriend van De Muze

Gaat u graag naar het theater? en gaat u De Muze regelmatig bezoeken? Theater De Muze houdt u graag op de hoogte van theaternieuws! Meldt u zich aan als Vriend van De Muze en ontvang de speciale Vriendenbrief met het laatste nieuws en ook speciale aanbiedingen.

Agenda Theater De Muze

Theater De Muze heeft ieder theaterseizoen voor jong en oud een geweldig aanbod op gebied van

  • cabaret
  • toneel
  • jeugd
  • komedie
  • concerten
  • films

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater De Muze

Wantveld 2
2202 NS Noordwijk
T 071 364 6226

Website

 

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.