Theater de Stoep – Spijkenisse

Theaterplein 1, 3201 DH Spijkenisse | 0181 652 222 | Google maps

Theater de Stoep - Spijkenisse

Bij theater De Stoep in Spijkenisse bent u aan het juiste adres voor de beste en leukste theatervoorstellingen! Sinds 2014 huist De Stoep in een prachtig nieuw gebouw, ontworpen door Ben van Berkel van UNStudio.

Zalen in Theater de Stoep

U vindt in dit theater twee theaterzalen: de grote en de kleine zaal. De grote zaal biedt ruimte aan 650 bezoekers en beschikt over een orkestbak. De zitplaatsen zijn verdeeld over de begane grond en een balkon.

In de kleine zaal vindt u 200 zitplaatsen die geplaatst zijn in tribuneopstelling. Hier zijn bijvoorbeeld staconcerten mogelijk als de tribune wordt ingeschoven.

Nieuwsbrief Theater de Stoep

Niet alleen op de website kunt u al het laatste nieuws volgen. Iedere maand verstuurt Theater de Stoep ook een nieuwsbrief, wilt u ook op de hoogte blijven en alle laatste nieuws ontvangen? Schrijf u dan in!

Kinderfeestjes

Voor een leuk verjaardagsfeestje zijn alle kinderen bij Theater de Stoep op de juiste plaats. Ga met al je vriendjes en vriendinnetjes naar het theater voor een leuke of spannende jeugdtheatervoorstelling in Theater de Stoep! Geniet van een leuke voorstelling en er staat drinken en patat na de voorstelling voor je klaar.

Theaterkassa

De theaterkassa is geopend iedere werkdag geopend van 11.30 – 13.00 en van 13.30 – 17.00 uur. Op zaterdag is de theaterkassa van 13.00 – 16.00 uur. Ook is de theaterkassa telkens vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling geopend.

Hopelijk tot ziens in dit schitterende theater in Zuid-Holland!

Agenda Theater de Stoep

Jaarlijks worden er in De Stoep zo’n 190 voorstellingen geprogrammeerd in elk mogelijke genre.

Contactgegevens Theater de Stoep

Theaterplein 1 3201 DH Spijkenisse
Telefoon theaterkassa: 0181 – 652 222
Telefoon algemeen: 0181 – 652 200

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.