Theater de Willem Papendrecht

Van der Palmstraat 4, 3351 HA Papendrecht | 078 641 1421 | Google maps

Theater de Willem Papendrecht

Theater De Willem is een volledig herbouwd theater in Papendrecht. Na jaren was het in 2009 eindelijk zover, het oude theatergebouw werd gesloopt en in 2010 stond er een prachtig nieuw theater!

Modern theater

Met dit moderne theatergebouw kan Papendrecht nog jaren vooruit. U vindt er een grote zaal met zo’n 530 stoelen, verdeeld over 18 rijen.

Voor voorstellingen met minder toeschouwers kan door middel van een gordijn de zaal kleiner gemaakt worden. Op deze manier worden de achterste zes rijen niet gebruikt. Ook zijn er verschillende rolstoelplaatsen.

Agenda Theater de Willem

Theater de Willem heeft jaarlijks zo’n 100 voorstellingen per seizoen met vele bekende namen, maar ook nieuw talent kunt u hier aanschouwen. Bij alle voorstellingen zit een pauzedrankje inbegrepen.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater de Willem Papendrecht

Van der Palmstraat 4 3351 HA in Papendrecht
Telefoon: 078 – 641 14 21
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.