Theater Koningshof Maassluis

Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis | 010 591 1430 | Google maps

Theater Koningshof Maassluis

Vermakelijk Veelzijdig! Dat is de slogan van Theater Koningshof en daarmee is niets te veel gezegd! Theater, zaalverhuur, vergaderingen, catering, feesten & partijen, conferenties, voor dit alles bent u bij Theater Koningshof aan het juiste adres.

Theaterzaal de Uiver

Het mag dan ook wel een multifunctioneel centrum genoemd worden. Paradepaardje is Theaterzaal de Uiver. Deze zaal beschikt over een oplopende tribune en er is plaats voor zo’n 330 bezoekers.

Er worden elk jaar vele cabaret- en muziekvoorstellingen geprogrammeerd. Ook op het gebied van toneel komt u hier aan uw trekken. Naast de bekende grote artiesten, staat hier ook geregeld aanstormend talent op het podium uit zowel binnen- als buitenland.

Naast voor allerhande theatervoorstellingen is Theaterzaal de Uiver ook te huur voor bedrijfs- en productpresentaties.

Vriend van Theater Koningshof

Theater Koningshof is erg blij met de grote aantallen bezoekers die regelmatig naar het theater komen voor een voorstelling, concert of film.

Draagt u het theater ook een warm hart toe? U vindt het toch ook belangrijk dat de podiumkunsten naar Maassluis gehaald moeten worden? Er zijn meerdere mogelijkheden om het theater te ondersteunen. Bekijk de mogelijkheden.

Dineren in Theater Koningshof

U kunt uw avond nog feestelijker maken bij speciaal geselecteerde voorstellingen met het theaterdiner. De chef-kok van Koningshof verzorgt voor de voorstelling een heerlijk drie-gangen menu en in de pauze staat er een drankje voor u klaar.

Agenda Theater Koningshof

Theater Koningshof biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met groot diversiteit aan voorstellingen. Geniet u altijd erg van de toneel, cabaret of musical voorstellingen? Bij Theater Koningshof zit u zeker goed!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater Koningshof

Uiverlaan 20
3145 XN Maassluis
Telefoon: 010 – 591 14 30
E-mail: [email protected]

Website

 

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.