Theater Maatwerk Rotterdam

Willem Buytewechstraat 42, 3024 BN Rotterdam | 010 276 3039 | Google maps

Theater Maatwerk Rotterdam

Theater Maatwerk is een heel bijzonder theater, hier worden namelijk al meer dan 25 jaar theatervoorstellingen gegeven met acteurs met een verstandelijke beperking.

In 1987 werd er begonnen met twee ochtenden per week dramales, twee jaar later groeide het programma uit naar vijf volle dagen in de week repeteren. In 1996 werd hiervoor een eigen theatertje opgericht aan de Willem Buytewechstraat in Rotterdam: Theater Maatwerk.

Nieuwsbrief Theater Maatwerk

Schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, u mist dan niets meer van alle voorstellingen en over de activiteiten van Theater Maatwerk.

Gastenboek Theater Maatwerk

Laat u de cast en crew weten wat u van de voorstelling vond? dat kunnen ze erg waarderen, daarom is er een speciale gastenboek op de website van Theater Maatwerk.

Agenda Theater Maatwerk

Elk jaar wordt er een nieuwe voorstelling gemaakt en er worden zo’n veertig voorstellingen per jaar gegeven. Naast optredens in het eigen Theater Maatwerk, speelt de groep ook geregeld voorstellingen buiten Nederland.

Contactgegevens Theater Maatwerk Rotterdam

Willem Buytewechstraat 42
3024 BN Rotterdam
Telefoon: 010 – 276 30 39
E-mail: [email protected]

Website 

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.