Theater Odeon Zwolle

Theater Odeon Zwolle

Theater Odeon in Zwolle, een gezellig theater dat onderdeel is van theater de Spiegel. Odeon is een theater in de stad Zwolle. Het wordt samen met theater De Spiegel geëxploiteerd door de stichting Zwolse Theaters.

Beide gebouwen zijn eigendom van de gemeente Zwolle. Door de jaren heen past het theater zich steeds aan de wensen van de moderne tijd aan. Dit gebeurt zowel door het veranderingen aan het pand – in 1868 is er bijvoorbeeld een grote verbouwing waarbij de schouwburgzaal de bonbonnièrezaal wordt zoals we die ook nu nog kennen – als door andere artiesten te laten optreden.

Overige activiteiten Odeon

En behalve voorstellingen van (landelijk bekende) artiesten, werden er ook tentoonstellingen en jaarvergaderingen, kiezersbijeenkomsten, amateuroptredens, diners en recepties gehouden. Een zakelijk uitje naar het theater kunt u zo groots maken als u zelf wilt. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Odeon De Spiegel theaters heeft voor verschillende bijeenkomsten arrangementen samengesteld. Deze arrangementen vindt u op de website van het theater. Natuurlijk is het ook heerlijk om vooraf aan een voorstelling te genieten van een culinair hoogstandje.

Tijdens het seizoen zijn er volop mogelijkheden om te dineren voorafgaand aan een voorstelling. U kunt dan rechtstreeks een tafeltje reserveren bij de horecapartners in Zwolle.

Agenda Odeon

Benieuwd naar de verschillende voorstellingen in Theater Odeon Zwolle, deze kunt u via onderstaande button bekijken.

Contactgegevens Theater Odeon Zwolle

Blijmarkt 25 8011 ZZ Zwolle
Telefoon: 038 – 428 82 80
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website