Theater Peeriscoop Gorinchem

Boerenstraat 11B, 4201 GA Gorinchem | 0183 690 022 | Google maps

Theater Peeriscoop Gorinchem

Theater Peeriscoop Gorinchem
5 -------- (1 stem)
Beoordeling

Theater Peeriscoop in Gorinchem is een bijzonder theater. Theatermaker Fred Delfgaauw heeft zelf de bouw en ook de inrichting van het theater gerealiseerd.

Fred Delfgaauw realiseerde dit theater niet alleen. Met de samenwerking van het bedrijfsleven uit de hele regio, is het hem in 1998 gelukt om dit theater te realiseren, Het is hiermee een podium geworden voor veel artiesten. Binnen de Zuid Hollandse regio’s is Peeriscoop dan ook met trots een begrip.

Theater Peeriscoop verwelkomt iedere bezoeker een uur voor de voorstelling met een drankje. Het Motto van Peeriscoop is:

Ga zitten en geniet. Vergeet en onderga.

Bar-peeriscoopDe blikvanger van het theater bevindt zich in de foyer. De ouderwetse bar nodigt u uit voor een drankje. Het is helaas niet mogelijk uitgebreid te eten in Theater Peeriscoop. Maar Gorinchem kent vele restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk diner.

Theater op maat

Bij Theater Peeriscoop kan een besloten activiteit georganiseerd worden. bijvoorbeeld een personeelsfeest, waarbij de gasten een voorstelling bijwonen. Het unieke bij dit theater is dat de voorstelling aangepast kan worden aan de toeschouwers met input vanuit de opdrachtgever.

Vriend van Peeriscoop

Net als vele theaters is ook Theater Peeriscoop afhankelijk van de steun van Vrienden en Sponsors. U ontvangt als vriend ook voordelen. Zo ontvangt u de Foyer PeeriscoopPeeriscoop nieuwsbrief en informeert Peeriscoop u als eerste over de vele voorstellingen. U kunt genieten van vriendenkortingen bij voorstellingen en er is een speciale vriendenavond. Wilt u vriend worden? mail dan naar [email protected]

Culturele Route

Telkens iedere tweede zondag van de maand ( uitgezonderd de zomermaanden) is er door de historische binnenstad een Culturele Route. Deze kan gelopen worden en langs deze wandelroute vindt u galleries, musea en culturele instellingen die hun deuren openen. Een fijne middag cultuur snuiven? dan kunt u ook Theater Peeriscoop terecht! Klik hier voor meer informatie over de Culturele Route.

Telkens van oktober tot juni biedt Peeriscoop een breed zondagmiddag programma gevuld met muziek en (jeugd)voorstellingen voor alle leeftijden. Peeriscoop op Zondag oftewel PoZ biedt een zinvolle bijdrage aan het culturele leven op de zondagmiddagen.

Agenda Peeriscoop

Ieder theaterseizoen is er in Periscoop een divers programma voor jong en oud. Zo kun u in Peeriscoop genieten van o.a. jeugdvoorstellingen, muziektheater, cabaret en toneelvoorstellingen. Bekijk het volledige overzicht.

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Theater Peeriscoop

Boerenstraat 11b
4201 GA Gorinchem
0183 – 69 00 22

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Theater Peeriscoop Gorinchem
5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit theater?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link