Theaterfestival Boulevard 2018

Theaterfestival Boulevard 2018

Hét internationale zomer- en stadstheaterfestival van Zuid-Nederland, dat is theaterfestival Boulevard! Elf dagen, iedere zomer, georganiseerd in de tweede week van augustus. Boulevard combineert het avontuurlijke van producties op originele locaties in en om de stad met producties in de concertzalen en theaters van Den Bosch en concerten en voorstellingen op het bruisende Festivalplein.

Datum Theaterfestival Boulevard 2018

Theaterfestival Boulevard vindt in 2018 plaats van donderdag 2 augustus tot en met zondag 12 augustus.

Waar is Theaterfestival Boulevard 2018?

Boulevard vindt plaats in en rond Den Bosch. Het hart van het festival is de Parade, onder de bomen aan de voet van de Sint-Janskathedraal. Hier vindt het publiek een feestelijk aanbod van theatervoorstellingen in tentjes, muziektheater, straattheater en een kinderprogramma in het BLVRD Theater. Daarnaast zijn er op alle Bossche podia maar ook in de musea voorstellingen te zien en op locatie, onder andere bij de Zuiderplas aan de Zuiderstrandweg en de Muzerije en het Josephkwartier.

Programma Theaterfestival Boulevard 2018

Het programma van Boulevard biedt elk jaar zo’n 130 voorstellingen! Muziek(theater), dans, theater en andere kunstvormen die niet in een hokje passen. Het publiek is nieuwsgierig en groot, Boulevard is er zowel voor de liefhebber als de leek, voor jong en oud, voor het gezin dat een dagje weg gaat als voor de kunstprofessional. Iedereen is welkom en het programma biedt voor ieder wat wils. We kunnen uiteraard niet het hele programma hier gaan uitlichten, maar enkele toppers zijn ‘Palm!’ van Geert Hautekiet, ‘Ignite’ van ISH/Shailesh Bahoran, ‘The Way You Sound Tonight’ van Arno Schuitemaker en ‘Juliet and Romeo’ van Lost Dog/Ben Duke. Bekijk hier het gehele programma.

Moeite met kiezen?

Geen idee welke voorstellingen te bekijken? Daarvoor zijn de speciale programmagidsen aangesteld! De vier gidsen Jean, Tessa, Vincent en Teddy zijn vier uiteenlopende theaterliefhebbers. Als je moeite hebt om zelf te kiezen, bekijk dan hun aanraders per dag! Klik hier bij keuzestress!

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.