Theaterseizoen 18-19

Theaterseizoen 18-19

Theaterseizoen 18-19, we hebben er nu al zin in! Het belooft weer een fantastisch theaterseizoen te worden. Ook nu staan er weer talloze mooie, leuke en interessante voorstellingen geprogrammeerd in theaters door heel Nederland. Theaterseizoen 18-19 begint bij de meeste theaters in september 2018. Koop nu alvast uw kaarten en verheug u op die leuke cabaretvoorstelling, dat indrukwekkende ballet of die grappige kindervoorstelling. Bekijk hieronder alvast een kleine greep uit het aanbod van het nieuwe theaterseizoen!

Nieuwe voorstellingen in theaterseizoen 18-19

Theaterseizoen 18-19 biedt voor de theaterliefhebber weer volop mogelijkheden, naar welk genre uw interesse ook uit gaat. Uiteraard heeft Stage Entertainment weer een musicaltopper op stapel staan, MAMMA MIA! is vanaf september 2018 te bekijken in het Beatrix Theater in Utrecht. De hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe seizoen. In deze show worden de grootste hits van ABBA gecombineerd met een grappig en energie liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en dochter Sophie. Welke nummers onder andere voorbij komen? Dancing Queen, Super Trouper en uiteraard Mamma Mia. Over de gehele wereld trok de show al 60 miljoen bezoekers!

Muziekvoorstellingen Theaterseizoen 18-19

U houdt van muziek? Dat treft, want in het nieuwe theaterseizoen hebben verschillende artiesten een speciale theatertour op het programma staan. Onder andere Jan Smit staat, na een periode van bijna vijf jaar, weer in de Nederlandse theaters. Zijn nieuwste show heet ‘Met Andere Woorden’ en hiermee neemt hij de bezoeker mee op een muzikale reis. Intiem en gewoon vertrouwd! Ook Guus Meeuwis is weer te zien in het theater. Na jaren van rennen is er ruimte gekomen om stil te staan. Trefzeker, gul en zonder opsmuk weet Guus Meeuwis nu beter dan ooit waar zijn hart ligt. Een aanrader!

Judas

Misschien wel de meest interessante voorstelling van theaterseizoen 18-19: Judas. Deze voorstelling vertelt het verhaal van de moeder, twee zussen en het nichtje van Willem Holleeder. Dertig jaar lang terroriseerde, bedreigde en perste hij zijn familie af. Zussen Astrid en Sonja Holleeder besluiten hier in 2013 wat aan te doen en ze verraden de gevaarlijkste crimineel van ons land en leggen belastende verklaringen tegen hem af. Astrid Holleeder schreef in 2016 haar verhaal op, met een bestseller tot gevolg. Nu is dit boeiende verhaal te bekijken in het theater.

Naar het theater met kinderen

Ook voor de kinderen is er weer van alles leuks te beleven in het theater in seizoen 18-19. Van Hoorne Entertainment heeft, zoals elk jaar, weer een leuke sprookjesmusical op stapel staan. Vanaf september 2018 is De Kleine Zeemeermin De Musical in theaters door het hele land te bekijken. Sita speelt de hoofdrol met haar wonderschone stem en prachtige staartvin. Ook het tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende onderwaterwereld. Een gloednieuw en spetterend sprookje voor de hele familie! Een andere aanrader is Smurfen de Musical, vanaf oktober 2018 te zien in de Nederlandse theaters. In deze voorstelling helpen de kleine blauwe wezentjes Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Natuurlijk probeert Gargamel daar een stokje voor te steken en hij doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Een vrolijk avontuur vol spanning, dans en muziek!

Natuurlijk zijn bovenstaande tips slechts een kleine greep uit het aanbod van theaterseizoen 18-19, bekijk hier alle theatervoorstellingen.

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link