Theaterspektakel Deep Ocean

Theaterspektakel Deep Ocean

Daal met Vis à Vis Adventures naar de mysterieuze dieptes van ons bestaan en ervaar een buitengewoon avontuur in de diepzee. 

Theaterspektakel Deep Ocean

Na het daverende succes van de eerste trip van Vis à Vis Adventures in de winter van 2018, waarin 5000 geselecteerde bezoekers met ons afreisden naar het koude en onherbergzame ANTARCTICA, klopt er de komende winter een nieuw avontuur aan onze poort. Vis à Vis Adventures voelt de urgentie jullie te ontvoeren naar de diepzee. Een zoektocht naar de parels van de diepe oceaan.

REIS DEZE WINTER MET VIS À VIS NAAR DE DIEPE OCEAAN

Vanuit het goed geoutilleerde basisstation de Rode Haring wacht je een buitengewoon avontuur en zullen diverse ontdekkingstochten worden ondernomen. Het nuttigen van de vangst van de dag (vegetarisch) zal onderdeel zijn van de avond. Vis à Vis Adventures heeft ook ditmaal weer de samenwerking opgezocht. Onze medeorganisatoren zijn ditmaal: Puck van Dijk en Blauwe Uur.

Daal met ons af naar de mysterieuze dieptes van het bestaan, ervaar de pracht van de diepzee, maak een innerlijke reis naar de diepste krochten van jezelf.

Vis á Vis

Theatergezelschap Vis à Vis speelt haar openluchtvoorstellingen op een vaste vestiging bij het Almeerderstrand. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s.

Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld van verbeelding en humor. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Speellijst Deep Ocean

Daal met Vis à Vis Adventures naar de mysterieuze dieptes van ons bestaan en ervaar een buitengewoon avontuur in de diepzee. 

Bestel nu je kaartjes!

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link