Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Thomas Acda – Motel

Thomas Acda - Motel

Het idee broeide al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Thomas Acda is terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff.

Motel Thomas Acda

Thomas Acda komt met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Hij verteld over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.

Regie Ruut Weissman

Bron: Thomas Acda
Foto: Koos Breukel

Speellijst Motel Thomas Acda

De eerst solovoorstelling van Thomas Acda. Een voorstelling waar we allemaal naar uitkijken na zijn hoofdrol in Fiddler.

Deze voorstelling is afgelopen.

Cornald Maas volgt Thomas Acda over een langere periode. Hij is bij belangrijke (privé)momenten en schetst zo een persoonlijk en intiem portret.

Bekijk dit hele mooie item van Volle Zalen van AVRO TROS! 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.