TikTokker krijgt eigen theatervoorstelling

Xavier Molijn is binnenkort te zien in cabaretvoorstelling “Meer in M’n Mars” . 
 
Xavier Molijn, je kunt hem kennen van zijn hilarische filmpjes op TikTok en Instagram maar wie is Xavier Molijn nou werkelijk?
 
Met meer dan 325.000 volgers op TikTok en maar liefst 10,3 miljoen likes is Xavier Molijn een geliefde internetpersoonlijkheid. Hij is bekend geworden met zijn TikTok-filmpjes waarin hij zijn Surinaamse moeder Claudia speelt, maar zo heeft hij bijvoorbeeld ook in The Passion gespeeld én was hij Jolicoeur in Boni de Musical.
 
De volgende stap in zijn carrière wordt zijn eerste, eigen cabaretvoorstelling “Meer in M’n Mars”:
 
“Men weet eigenlijk meer over mijn moeder dan over mijzelf door de filmpjes die ik maak, maar ik ben meer dan alleen een TikTokker.”
 
In “Meer in M’n mars” neemt Xavier je mee in zijn verhaal over zijn komst naar Nederland, zijn leven in Suriname en de reis die hij heeft bewandeld om de man te worden die hij nu is.
 
 
Foto: Going Places Management

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.