Wereldtournee LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR

Cameron’s Mackintosh’s LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR gaat op wereldtournee en komt in februari 2025 naar Ziggo Dome, Amsterdam.

Les Misérables is de langstlopende musical ter wereld en is wereldwijd door meer dan 120 miljoen mensen in 53 landen gezien. De wereldtournee begint op het moment dat de musical zijn 40e revolutionaire speeljaar ingaat op het Londense West End.

LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR is de opvolger van het enorm succesvolle Les Misérables The Staged Concert dat meer dan 200 recordbrekende shows had in Londen. De productie krijgt een indrukwekkend nieuw ontwerp dat speciaal voor arena’s is gemaakt. Aan deze spectaculaire productie werken meer dan 110 Britse acteurs, muzikanten en crew mee.

Les Misérables

Les Misérables, het klassieke verhaal van Victor Hugo, is een verhaal over gebroken dromen en onbeantwoorde liefde, passie, opoffering en verlossing – een tijdloos testament voor het overleven van de menselijke geest. Met de schitterende, door Boublil en Schönberg geschreven en gecomponeerde, muziek waaronder “I Dreamed a Dream”, “On My Own”, “Bring Him Home”, “One Day More” en meer, is dit epische verhaal onbetwistbaar een van ’s werelds favoriete musicals.

De kaartverkoop start vrijdag 21 juni om 10:00 uur

De Graaf & Cornelissen Entertainment

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.