TINA de Tina Turner Musical

TINA de Tina Turner Musical

TINA de Tina Turner Musical beschrijft het leven van de rock ‘n’ roll-legende die ons hitliederen bracht zoals ‘What’s Love Got To Do It It’, ‘Proud Mary’, ‘The Best’, ‘River Deep Mountain High’ en “Wees beter voor mij”.

TINA de Tina Turner musical

Van een bescheiden begin in Nutbush, Tennessee, tot haar transformatie tot de wereldwijde Queen of Rock ‘n’ Roll, Tina Turner heeft niet alleen de regels overtreden, ze herschreef ze ook. Deze nieuwe toneelmusical onthult het onvertelde verhaal van een vrouw die het aandurfde de grenzen van haar leeftijd, geslacht en ras te trotseren.

Tina Turner, een van ’s werelds best verkopende artiesten aller tijden, heeft 12 Grammy Awards gewonnen en haar live shows zijn miljoenen keren bekeken, met meer concerttickets dan elke andere solo-artiest in de muziekgeschiedenis.

TINA – The Tina Turner Musical is met haar geliefde liedjes geschreven door Olivier Award-winnende toneelschrijver Katori Hall en geregisseerd door de internationaal befaamde Phyllida Lloyd.

Gepresenteerd in samenwerking met Tina Turner.

TINA de musical in London

De musical TINA is te zien in het Aldwych Theatre in London. Maak er een weekendje weg van, bestel uw tickets voor de voorstelling in London!

TINA de musical in Nederland

Het is nog maar de vraag of TINA de Musical ook naar Nederland komt. De eerste kaarten voor de musical in London gingen razend snel.

Lees hier het nieuwsbericht

Speellijst TINA de Tina Turner Musical

“Het is heel belangrijk voor mij om de kans te hebben om mijn volledige verhaal te delen, deze musical gaat niet over mijn sterrendom, het gaat over de reis die ik nam om daar te komen. Elke avond wil ik dat het publiek weggaat van het theater dat je kunt omkeren vergiftigen in medicijnen. “
TINA TURNER

Tot nu toe is TINA de musical alleen in het buitenland te zien!

Bron: Stage entertainment

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.