Tina The Musical: nu 100.000 extra kaarten!

Tina The Musical: nu 100.000 extra kaarten!

De vraag naar kaarten voor TINA, de nieuwe internationale musical over het leven en songbook van de legendarische Tina Turner, is zo groot dat drie maanden voor de première al 100.000 extra kaarten op de markt worden gebracht. Kaarten kunnen vanaf nu worden geboekt voor voorstellingen tot 20 oktober 2018.

Joop van den Ende nam met Stage Entertainment het initiatief voor de musical en ging hiervoor een samenwerking aan met Tina Turner als co-producent.

Frank Ketelaar en Kees Prins schreven, op verzoek van Joop van den Ende, de eerste versie van het script waarna de Amerikaanse Katori Hall de definitieve internationale versie verzorgde. De regie is in handen van Phyllida Lloyd die eerder de regie deed van zowel de musical als de film Mamma Mia! De choreografie is van Anthony van Laast, in Nederland bekend van zijn creatieve inbreng bij onder andere Mamma Mia!, Sister Act, Petticoat en 3 Musketiers.

TINA gaat op 17 april aanstaande in première in het Aldwych Theatre in Londen. De repetities zijn op maandag 15 januari begonnen en lopen nog door tot de eerste try out op 21 maart.

Tina Turner in een online geplaatst interview: “There’s always been an emotion in my singing, because it reached back to the life I was living. People knew it wasn’t Hollywood, it was real.”

Meer informatie: www.tinathemusical.com

 

Leuk om te lezen