Tips voor een lachwekkend avondje theater

Tips voor een lachwekkend avondje theater

Toch wel één van onze favoriete genres in het theater. Komedie en cabaret. Voorstellingen waarbij je de hele avond met een lach op je gezicht zit en de tranen je af en toe over de wangen rollen en je buikpijn van krijgt. Maar dit alles in de positieve zin.

Hij wordt vanzelf moe – Bert Visscher

Bert Visscher - Hij wordt vanzelf moeAl jarenlang staat deze cabaretier in uitverkochte zalen door het hele land heen. Tickets vliegen de deur uit wanneer de kaartverkoop start. Ook weer voor de voorstelling waar hij dit seizoen mee op de planken staat.

Bert Visscher doet al jaren erg zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Laat Visscher maar razen, Hij wordt vanzelf moe. Tenminste dat zou je toch denken?

 

Nu – Claudia de Breij

Claudia de Breij - NuHeeft u al haar cd’s grijsgedraaid, boeken verslonden en bent u al bekomen van haar knallende oudejaarsconference? Kom dan naar het theater, want daar staat Claudia na de zomer met haar nieuwe voorstelling getiteld NU.

Actualiteit speelt een belangrijke rol in deze voorstelling. Volgens Claudia is het tijd voor een revolutie en dit is voor haar de manier om daarmee te beginnen.

En NU, nu gaat ze wéér lekker de theaters in.

 

Zalf – Kristen van Teijn

Zalf - Kirsten van TeijnHet tweede programma van Kirsten van Teijn. Zalf is een voorstelling die met muzikale cabaret jeuk naar het theater brengt maar ook de zalf. Want als Kirsten gaat krabben dan krabt ze ook u, met liefde.

Jeuk, moet je dan krabben of juist niet. Soms moet je het laten jeuken want anders  krijg je weer ergens anders jeuk. En als iemand ‘stop’zegt dan wordt het alleen maar erger. Maar Kirsten stopt niet, ze is pas net begonnen.

 

Tijd voor een Trio – Niet Schieten!

Niet Schieten! - Tijd voor een TrioLachen, lachen en nog meer lachen. Wie wil dat nou niet voor een avond. Bij deze voorstelling wordt het nog meer lachen en gieren met Esmée van Kampen. De midlifecrisis vs. Dertigersdilemma. Twee mannen in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje. Maar alleen heeft dit frisse groene blaadje een eigen willetje en een niet te temperen energie.

Tijd voor een trio! Een kwetsbaar, hilarisch en herkenbaar cabaretprogramma over afhankelijkheid, persoonlijke crisissen en leeftijdsconflicten.

 

Spot – Pieter Derks

Spot - Pieter DerksInmiddels een gevestigde naam in Nederland met een grote schare liefhebbers achter zich. De wereld wordt opnieuw binnenstebuiten gekeerd door Pieter Derks in zijn nieuwe voorstelling Spot. Van het grote nieuws tot het kleine leed, alles wordt belicht van een andere kant. Scherp, lichtvoetig en in een goed tempo zodat je de gehele voorstelling op het puntje van je stoel zit.

Alles wat zichzelf serieus neemt moet in deze voorstelling bespot worden. Zo kun je de hele avond opgelucht lachen!

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link