Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Pieter Derks – Spot

Spot Pieter Derks

 

In zijn splinternieuwe voorstelling ‘Spot’ keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten op zijn geheel eigen geestige en gevatte wijze.

Pieter Derks Spot

Van het kleinste leed tot het grootste nieuws. Met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt. Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles dat zichzelf serieus neemt moet bespot worden.

Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf.

Pieter derksPieter Derks

De voorstellingen van Pieter Derks onder andere in de Kleine Komedie in Amsterdam leiden tot cabareteske avonden van formaat.

Lees ook de biografie van Pieter Derks

Bron: Pieter Derks

Speellijst Spot – Pieter Derks

Deze voorstelling is afgelopen! Kijk bij de andere voorstellingen voor een leuke avond uit!

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.