Vestzaktheater Biggelmee Oud-Alblas

Koningin Wilhelminalaan 1| 2969 AN Oud-Alblas | 06 250 250 13 | Google maps

Vestzaktheater Biggelmee Alblasserdam

Het Vestzaktheater Biggelmee werd opgezet in 1968, in een oud schoolgebouw in Alblasserdam. Doel van Vereniging Vestzaktheater Biggelmee is het brengen van cultuur in de ruimste zin van het woord. En dat is dan ook precies wat u hier kunt verwachten!

Activiteiten in Biggelmee

Dit theater in Zuid-Holland is bekend geworden door de gezellige avonden met optredens van verschillende (amateur)bands en andere kunstdisciplines. Naast concerten kunt u hier bijvoorbeeld stand-up comedy, poëzie, toneel, cabaret, musical, culturele workshops en nog veel meer verwachten.

Historie Vestzaktheater Biggelmee

De voormalige Biggeltjesschool werd gesticht door de “Schoolvereniging Kinderdijk en Krimpen aan de Lek”.

Omdat in de Waard kiezelstenen “biggels” worden genoemd, kreeg deze school dan ook al gauw de bijnaam van “Biggeltjesschool”.

In augustus 1958 werd de school definitief gesloten. In 1968 werd het Vestzaktheater “Biggelmee” geopend en werd er sindsdien door een grote groep vrijwilligers enthousiast gerund. Begin 2017 werd het pand gesloten en ging Biggelmee (tijdelijk) verder in het Trefpunt in Oud-Alblas.

Agenda Vestzaktheater Biggelmee

Neem snel zelf eens een kijkje in de agenda!

Contactgegevens Vestzaktheater Biggelmee

Koningin Wilhelminalaan 1
2969 AN Oud-Alblas
Tel :+31625025013

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.