Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Vis à Vis – Theaterspektakel MARE

Vis à Vis - Theaterspektakel MARE

 

Theatergezelschap Vis à Vis speelt in juni, juli en september de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. Betreed het terrein van Vis à Vis en maak je op voor een wonderlijke avond uit inclusief theater spektakel theater, live muziek.

Over de voorstelling Vis à Vis – Theaterspektakel MARE

Laat je meevoeren in een draaikolk van visuele comedy, special ffects en livemuziek. Een bassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter water vormt de arena voor deze unieke openluchtvoorstelling aan het Almeerderstrand. De zeespiegel stijgt en de wereld staat blank van Noord- tot Zuidpool. Wat overblijft zijn een handvol drenkelingen die zich vastklampen aan de restanten van onze beschaving. MARE is een verrassende survival-comedy met het wateroppervlak als lachspiegel.

Verhaal Theaterspektakel MARE

Met de voorstelling MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst, waarin de hele wereld onder water is komen te staan door toedoen van de mens. De klimaat-optimisten hebben ongelijk gekregen. De zeespiegel stijgt totdat de wereld blank staat van de noord tot de zuidpool. In een waterbassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter, barst de storm los en verdwijnt de skyline van de stad langzaam in het water.

De dag na de Zondvloed neemt een huwelijksreis een dramatische wending. Vastbesloten hun prille geluk, of tenminste hun eigen hachje, te redden, laveren twee jong-geliefden behoedzaam tussen de drijvende restanten van de ondergelopen beschaving. De overige drenkelingen proberen koste wat kost hun eigen belangen voorop te stellen.

Het grootste struikelblok in tijden van nood is, zoals altijd, de mens zelf. De natuur heeft in deze verzonken wereld het laatste woord. MARE is geïnspireerd op de voorstelling DRIFT van Vis à Vis uit 1996.

Over Vis à Vis

Vis à Vis is een theatergezelschap, met een vaste vestiging bij het Almeerderstrand, dat in staat is een uniek theater spektakel neer te zetten. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. De hilarische wanhopige overlevingsstrijd van de gestrande mens op een desolate locatie.

Praktische informatie Vis à Vis – Theaterspektakel MARE

  • De voorstelling duurt circa 1 uur en 20 minuten zonder pauze
  • De voorstelling is geschikt vanaf 10 jaar
  • Visueel spektakel. Language no problem
  • De tribune is overdekt en bestaat uit bankjes zonder leuning
  • Het is toegestaan je gekochte consumpties mee te nemen naar de tribune
  • Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid direct naast de speellocatie

Bron: Ntk.nl + Visavis.nl

Speellijst Vis à Vis – Theaterspektakel MARE

Deze voorstelling is afgelopen. Neem hier een kijkje bij de andere voorstellingen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen