Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

In de Vlaamsche Pot

In de Vlaamsche Pot

 

Twintig jaar na de laatste aflevering van ‘In de Vlaamsche Pot’ brengt Theater van de Klucht een theaterversie van deze hilarische hit-serie. Haye van der Heijden klimt voor deze theaterversie opnieuw in de pen.

In de Vlaamsche Pot

Maak kennis met de gebeurtenissen in restaurant ‘In de Vlaamsche Pot’ van de hysterische eigenaar Karel en zijn partner en chef-kok Luciën. Andere hoofdpersonages zijn de altijd op geld beluste Frits en zijn grote liefde Dirkje, die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is.

Alles lijkt rustig zijn gang te gaan, totdat een oude kennis van Luciën langskomt … En van wie is die reservering in de agenda?

Cast In de Vlaamsche Pot

De theaterversie In de Vlaamsche Pot beloofd een hilarische voorstelling te worden met;

Paul van Ewijk regisseert In de Vlaamsche Pot, Hans Cornelissen is creatief- en castingadviseur en Joris van Veldhoven ontwerpt het decor.

Haye van der Heijden

Haye van der Heijden, schrijver van de televisieserie, kruipt voor de theaterversie opnieuw in de pen. “We gaan hiermee ook een nieuwe uitdaging aan, want voorgaande jaren hebben we alleen bestaande Britse kluchten naar het toneel gebracht. Met In de Vlaamsche Pot laten we voor het eerst een eigen klucht schrijven. En met Haye als schrijver, die In de Vlaamsche Pot praktisch ademt, kan dat toch niet misgaan!” aldus de producent.

Theater van de Klucht

Theater van de Klucht bracht eerder de voorstellingen: Taxi Taxi, Prettig Gestoord! en Boeing Boeing op de planken. In de Vlaamsche Pot staat net als de vorige voorstellingen garant voor een avond ongeremd en keihard lachen.

Theater van de Klucht maakte van deze hilarische hit-serie een theaterversie voor de theaterliefhebbers. Schuif gezellig aan bij Luciën en Karel, geniet van het gestuntel van Dirkje en Frits en…. van wie is die reservering in de agenda?

Bron: Theater van de Klucht

 

Speellijst In de Vlaamsche Pot

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen