VOLGENS MIJ ter ere van de Nationale Viering Bevrijding

VOLGENS MIJ

Een theatrale Netflixserie met dans, stand-up en muzikale performances

VOLGENS MIJ

In 2019 is Flevoland de gastprovincie voor de Nationale Viering Bevrijding. Speciaal voor deze viering maakt Theatergezelschap BonteHond de voorstelling VOLGENS MIJ die van woensdag 1 tot en met zaterdag 4 mei te zien zal zijn. De voorstelling speelt achtereenvolgens op verschillende locaties in Flevoland. Alleen op zondag 5 mei is er een spectaculair slotstuk in KAF (Almere) dat wordt opgevoerd voorafgaand aan het ontsteken van het bevrijdingsvuur.

Provincie Flevoland heeft Theatergezelschap BonteHond gevraagd een voorstelling te maken dat aansluit bij het thema ‘In vrijheid kiezen’. VOLGENS MIJ wordt een veelzijdige theaterserie van regisseur Judith Faas en geschreven door Sanne Schuhmacher, die eerder samenwerkten voor o.a. SCHOPPEN en ONDERWATER. Zangeres en singer-songwriter Sandra van Nieuwland (winnares Edison Pop Award en bekend van meerdere nummer 1-hits) maakt speciaal voor de voorstelling een titelsong.

Een theatrale Netflixserie over vrijheid en perspectief

VOLGENS MIJ is een theatervoorstelling, een dansperformance, een stand-upshow, een concert en een Netflixserie ineen. In elke aflevering zie je de wereld door de ogen van iemand anders. Je komt erachter wat diegene denkt, voelt en ziet.En wie weet, als je door iemand anders’ ogen kijkt verandert jouw blik misschien wel mee.

Kijk naar mij. Wat zie je? Kijk nog eens, wat zie je nu? Als je mij voor de tiende keer ziet, zie je misschien wel heel iets anders dan wat je de eerste keer zag.

Wat eerst gek leek, kan heel normaal worden. En wat eerst normaal leek, kan je later gek gaan vinden. Je blik verandert en dat lijkt misschien gek maar dat is eigenlijk heel normaal.

Speellijst

VOLGENS MIJ is exclusief te zien in een aantal geselecteerde theaters. 

 

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link