Voor de hele familie

Iets te vieren; een jubileum, familiedag, verjaardag of gewoon een uitje met de familie of het gezin? Het theater is voor iedereen, voor de hele familie een leuke belevenis! Er is altijd een voorstelling die zowel aan kinderen, ouders als opa of oma een gezellige middag of avond kan bieden.

Nederland kent een enorme variatie aan voorstellingen, concerten, toneelstukken etc. voor iedereen. Ook voor groepen bestaande uit verschillende leeftijden is er volop aanbod. Daarom is het theater ideaal als bijvoorbeeld gezinsuitje, familie-uitje of verenigingsuitje.

Arrangementen

Veel theaters bieden theaterarrangementen aan. Naast de voorstelling kan men met zo’n arrangement genieten van bijvoorbeeld een diner of borrel voor of na de voorstelling. Dit heeft als voordeel dat alles op één locatie plaatsvindt, hetgeen weer voordeel biedt met bereikbaarheid, planning en parkeren!

Ook in uw omgeving

Met kinderen is het belangrijk dat de reistijd naar het theater niet te lang is, het is tenslotte al spannend genoeg! Op onze website kunt u per provincie bekijken welke theaters er gevestigd zijn. U vindt er alle agenda’s van de theaters zodat u op uw gemak kunt kijken welke voorstelling voor uw groep het meest geschikt zal zijn. De agenda’s van de vele theaters zijn uiteraard altijd actueel! Kijk hier voor theaters in uw provincie.

Na de voorstelling blijven slapen in de buurt

Wilt u na afloop van de voorstelling ook nog met elkaar ergens overnachten? Kijk dan hier voor de mogelijkheden!

 

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief, Like ons op Facebook en volg ons op twitter!