Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Vrijdag vs. Sandifort

Vrijdag vs. Sandifort

 

Remko Vrijdag en Martine Sandifort speelden al succesvol hun voorstelling Löyly in de theaters. Daarom spelen ze vanaf theaterseizoen 2016-2017 met hun nieuwe voorstelling Vrijdag vs. Sandifort in de Nederlandse theaters.

Vrijdag vs. Sandifort

Hun typeringen zijn zo mogelijk nòg beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je alle twee over zo’n genadeloos imitatie- en transformatietalent beschikt. Want La Sandifort is dus ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Hij van Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Geert Wilders en Marco Borsato. En was Remko niet ook een Vliegende Panter? En Martine was toch die spastische therapeute samen met Alex Klaasen? En samen ook nog eens Bert & Joke bij Klokhuis. Enz.

Biografie Vrijdag vs. Sandifort

‘Remko Vrijdag en Martine Sandifort bewijzen met Hulphond overtuigend dat ‘Nederland een sterk cabaretkoppel rijker is’ aldus De Telegraaf over hun eerste voorstelling. Over het tweede programma Löyly schreef Het Parool: ‘de presentatie is zo verdomde sexy’. En dit seizoen staan ze alweer met hun derde show Vrijdag vs Sandifort in de theaters (première 25 november 2016).

Martine vormde met Alex Klaasen het succesvolle duo Klaasen en Sandifort; Remko Vrijdag speelde de zalen plat met een al even succesvol formatie, De Vliegende Panters. Op televisie waren beiden te zien in programma’s als Welkom in de jaren 60, Kopspijkers, Koefnoen, Het Klokhuis en DWDD (o.a. Je mist meer dan je ziet, Jolande Sap, Mark Rutte, boerin Henrieke, boer Aad). Deze twee oud-klasgenoten van de Akademie voor Kleinkunst spelen nu samen in het theater.

Bron: Hekwerk

 

Speellijst Vrijdag vs. Sandifort

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland