We Will Rock You

We Will Rock You[rwp-review-recap id=”0″]

De rocksensatie We Will Rock You komt terug naar Nederland in een geheel nieuwe bezetting, met live-band, de nieuwste special effects en de grootste hits van Queen. 

We Will Rock You

Dit najaar komt nu de rockmusical ‘We Will Rock You’ in een volledig nieuwe en spectaculaire uitvoering naar Nederland. De musical is een sensationeel eerbetoon aan de muziek van Queen. Een immens decor, live band, een top cast en de nieuwste speciale effecten maken van deze rockshow dé sensatie van 2019. De muziek en het verhaal van Queen zijn ongekend populair, onder meer door het succes van de film ‘Bohemian Rhapsody’. 

Anastacia als Killer Queen

De Amerikaanse zangeres Anastacia speelt een belangrijke hoofdrol in de musical. Als Killer Queen kruipt ze in de huid van de slechterik van het verhaal, die met een ijzeren vuist regeert. Je gaat dus niet alleen naar een geweldige musical, maar krijgt ook nog eens de kans om een absolute wereldster live te horen zingen.

De muziek van Queen is Anastacia dan ook echt op het lijf geschreven. Zo bracht ze met haar band al regelmatig een eerbetoon aan Queen tijdens haar eigen concerten. In 2005 had ze zelfs de eer om dit met de originele leden van Queen te doen tijdens een concert in Zuid-Afrika.

Queen’s grootste hits

Een andere hoofdrol is er natuurlijk voor de muziek van Queen. Want ook zonder de film en de musical zijn de vele hits van de band nog altijd ongekend populair. Het is niet voor niets dat ‘Bohemian Rhapsody’ al 16 keer bovenaan de Top 2000 stond. Het is zelfs de meest gestreamde track uit de 20e eeuw.

Speellijst We Will Rock You

De rocksensatie We Will Rock You komt terug naar Nederland in een geheel nieuwe bezetting, met live-band, de nieuwste special effects en de grootste hits van Queen. 

Bestel nu je kaarten! 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link