Westlandtheater de Naald Naaldwijk

Stokdijkkade 3, 2671 Naaldwijk | 0174 636 900 | Google maps

Westlands Mannenkoor - Begin de kerstdagen met een sfeervolle concert!

In Naaldwijk vindt u WestlandTheater de Naald. Met De Naald heeft Naaldwijk een professioneel theater en bioscoop in huis, het is hét cultureel podium van de regio.

Over WestlandTheater de Naald

Het theater is zoveel meer dan een podium, theater en bioscoop. WestlandTheater de Naald is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waardevolle ontmoetingsplek. Een plek waar spelers, beoefenaars, liefhebbers, proevers, genieters en ontdekkers elkaar ontmoeten, stimuleren en beïnvloeden.

De Naald

De Naald zoals het theater wordt genoemd is DE plek waar inmiddels jaarlijks bijna tienduizend leerlingen in aanraking komen met kunst en cultuur. De Naald is het podium waar alle culturele gezelschappen uit het Westland hun speelplezier, inspanningen en creativiteit delen met uitverkochte zalen.

Het is ook die plek waar tienduizenden Westlanders jaarlijks elkaar ontmoeten en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen en films.

De Naald heeft een culturele missie uit passie:

• Zoveel mogelijk mensen naar het theater en de bioscoop
• Zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met kunst en cultuur

Bioscoop WestlandTheater de Naald

De bioscoop die ook in het theatergebouw is gevestigd heeft een gevarieerd aanbod dat vooral gericht is op familie- en kinderfilms en volwassenenfilms met veel aandacht voor Nederlandse films. WestlandTheater de Naald: een waardevolle ontmoetingsplek!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte want niet alleen op de website kunt u al het laatste nieuws volgen van het theater. Iedere maand verstuurt WestlandTheater de Naald ook een nieuwsbrief, wilt u ook op de hoogte blijven en alle laatste nieuws ontvangen? Schrijf u dan in!

Agenda WestlandTheater de Naald

Er wordt elk jaar een professioneel theaterprogramma samengesteld met maximaal 80 voorstellingen in de grote zaal en 40 voorstellingen in de kleinere Rabozaal.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens WestlandTheater de Naald

Stokdijkkade 3 2671 GW Naaldwijk
Telefoon: 0174 – 636 900
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.