Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Youp van ’t Hek – Met de kennis van nu

Youp van 't Hek - Met de kennis van nu

Wie weet het? Dit is de hoeveelste programma van Youp? Hij heeft zelf ook geen idee. Youp werkt gestaag door. En met oneindig veel plezier, plezier dat hij wil overdagen aan zijn overvolle zalen!

Youp van ’t Hek – Met de kennis van nu

Dit is een van de meest gebezigde termen. Vooral van blunderende politici, die hiermee iets recht proberen te praten. Bij Youp ligt dat anders. Je zal het hem nooit horen zeggen. Volgens hem hoort blunderen namelijk bij het leven. In elk geval bij zijn leven. En in dit programma praat hij niks recht. Integendeel. Hij praat het liever nog krommer. En of dat grappig is? Wat denkt u zelf? Samen met zijn vaste muzikant Rens van der Zalm komt hij langs om u en zichzelf bij te praten over alles waar het volgens hem echt om gaat in het leven. Vol zachte weemoed en keiharde actualiteit. Of u daar wijzer van wordt? Volgens Youp wel. En… hij laat u in elk geval lachen. Bron: Hekwerk Foto: Bob Bronshoff

Speellijst Youp van ’t Hek – Met de kennis van nu

Voer voor een nieuwe voorstelling is vrij makkelijk voor Youp met alle beslommeringen in Nederland. En wat denkt u zelf? Kan Youp u ook het lachen maken met deze voorstelling?

Bekijk snel de speellijst! Bestel uw kaartjes bij het theater

https://www.youtube.com/watch?v=g37SGmRfj_Q Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen