Zaal huren

Zaal huren
Zaal huren
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

U wilt graag een zaal huren? Daarvoor zijn natuurlijk mogelijkheden genoeg. Maar heeft u er weleens aan gedacht dat u ook een zaal in een theater kunt huren?

Theaters zijn er natuurlijk al op berekend om heel veel bezoekers te ontvangen en de medewerkers weten hoe ze een gastvrij welkom moeten verzorgen. Lees hieronder meer over het huren van een zaal voor uw evenement.

Zaal huren voor feesten

U bent van plan een groot feest te geven? Bent u bijvoorbeeld van plan te gaan trouwen of viert u al uw tien- of vijfentwintigjarig trouwjubileum?

Of bent u afgestudeerd en zoekt u een zaal voor een gezellige borrel? Voor deze en vele andere gelegenheden kunt u terecht in het theater. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u bijvoorbeeld een grote of een kleine theaterzaal afhuren of bijvoorbeeld een foyer.

Zakelijk een zaal huren

Ook voor uw zakelijke evenementen is het afhuren van een theater ideaal. Staat het jaarlijkse personeelsfeest weer op de planning en wilt u dit jaar eens flink uitpakken?

Of heeft u een nieuw product ontwikkeld en wilt u die graag op een professionele manier presenteren voor een groot publiek? Of is het weer vergadertijd en zoekt u dit keer een mooi centraal gelegen zaal? Voor deze en nog veel meer verschillende gebeurtenissen kunt u het theater afhuren. Enkele andere opties:

  • trainingen
  • workshops
  • exposities

Heeft u zelf nog een ander idee en wilt u graag weten of dit te realiseren is? Of heeft u gewoon een vraag of zoekt u wat meer informatie? Neem gewoon contact op, alles is te bespreken!

Zaal met alle faciliteiten

Bezoekers kunnen in het theater natuurlijk terecht voor het beleven van een volledig verzorgd avondje uit. Dat kan ook bij uw evenement!

Alle faciliteiten zijn hier natuurlijk al aanwezig. Denk dan aan sanitair en horecafaciliteiten zoals een bar, maar ook aan een garderobe en natuurlijk een geluids- en lichtinstallatie.

Hier kunt u alle theater huur vinden, neem contact op voor alle mogelijkheden.

Zaal huren
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina