Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Zo vader zo zoon

Zo vader zo zoon

Harrie Vermeulen is er weer. En hoe! Met Zo vader zo zoon waait er een wervelvind van dolkomische en hilarische situaties in de theaters. Onbetaalbare grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen tot een ongekend komisch hoogtepunt.

Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde o.a. Joey Schalker en Nandi van Beurden.

Zo vader zo zoon

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog.

Harrie bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude, vertrouwde vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de ogen van junior moeten openen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed; vervelende haaibaai de laan uit, Harrie kan bij zijn zoon blijven wonen en junior wordt zielsgelukkig met de liefste vrouw van de wereld.

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

Cast Zo vader zo zoon

  • Jon van Eerd
  • Joey Schalker
  • Nandi van Beurden
  • Arie Cupé

Speellijst Zo vader zo zoon

Jon speelt met zijn team in vele theaters in Nederland. Hij zet ieder theater op stelten!

Leuk om te lezen