Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

50 jaar Palingsound – deel II

50 jaar Palingsound - deel II

De Palingsound is al 50 jaar een begrip in Nederland. Wat is toch het geheim van dit kleine vissersdorp? Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick & Simon. Hele generaties groeiden op met muziek van Volendamse bodem.

 

 

The Mon Amour Band van 50 jaar Palingsound – deel II

De Volendamse succesformatie The Mon Amour Band – met in de gelederen BZN-drummer Jack Veerman – besloot in 2014 het 50-jarige jubileum van de Palingsound op grootse wijze te eren in de Nederlandse theaters. Wegens het grote succes van de theatertour 50 jaar Palingsound presenteert The Mon Amour Band deel II. Een compleet nieuwe show want de Palingsound blijkt een onuitputtelijke bron met vele hits, daarbij zijn er nog zoveel meer mooie verhalen te vertellen.

De Volendamse sfeer bij Palingsound

Laat u onderdompelen in de Volendamse sfeer en hoor wat de  Palingsound voor de vele (Volendamse) prominenten betekend heeft en hoe het hen gevormd heeft op hun muzikale pad. Het publiek verlaat de zaal met een grote glimlach op het gezicht over dat bijzondere dorp met die unieke sound! En of het geheim van de Palingsound ontrafeld wordt…dat zult u zelf moeten ervaren.

Bron: Ntk.nl

Speellijst 50 jaar Palingsound – deel II

Deze voorstelling is afgelopen! Kijk bij de andere muziekvoorstellingen voor een leuke avond uit!

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen